Har du
Har du brug for hjælp?

Bemærk: Vi har ikke direkte salg til private.

Ring til os, så hjælper vi dig med at finde din nærmeste forhandler.

Kundeservice:

Tlf: +45 98 23 60 88

Fax: +45 98 23 61 44

info@scantool-group.dk

 

Åbningstider:

Man-Tor: 8.00 - 16.15

Fre: 8.00 - 15.00

Arboga A/S
I mere end 90 år har vi produceret kraftige kvalitets slibe- og polermaskiner til industrien.
Arboga A/S
ARBOGA er kendt for sine kraftfulde kvalitetsslibe-og poleringsmaskiner produceret på vores fabrik i Brovst.
Produkt Fokus
ARBOGA har gennem mere end 90 år produceret slibe- og polermaskiner, og vi er kendt for at bygge maskiner der er pålidelige og kraftfulde, produceret af kvalitetsmaterialer.
5 års motorgaranti
Mange af de motorer der sidder i vores maskiner, er produceret af os selv eller efter vores krav og specifikationer. Vi er så sikre på, at disse motorer er så slidstærke, at vi yder 5 års garanti.
Service og Reparation
Kvalitet og service er vægter vi højt hos Scantool. Derfor kan du have tillid til at vi altid bestræber os på at levere dig et fejlfrit produkt. Skulle du alligevel få brug for det, hjælper vi gerne med reparation eller reservedele.

Kvalitet er vigtigt for os!

 

Hos ARBOGA vi specialister i udvikling og produktion af kraftige slibe- og poleringsmaskiner. Maskinerne produceres på vores fabrik i Brovst, hvorfor vi lover dig et danskproduceret kvalitetsprodukt.

ARBOGA er en del af det tidligere svenske selskab ARBOGA MASKINER AB der har mere end 50 år på bagen. Scantool Group opkøbte i 1990 dele af ARBOGA af det svenske selskab ARBOGA MASKINER AB, og har i dag eneretten til blandt andet produktion og salg af de velkendte slibe- og poleringsmaskiner.

Danskproducerede kvalitetsmaskiner

ARBOGAS slibe- og poleringsmaskiner er kendt verden over for den høje standard, egenproduceret motor, rolige gang i kraft af de velafbalancerede slibe- og poleringsskiver, og for evnen til at køre kontinuerlig drift uden behov for kølestop.

I dag producerer vi et bredt program af ARBOGA slibe- og poleringsmaskiner primært til industriel anvendelse. Vores brede sortiment dækker blandt andet over bænk- og poleringsmaskiner med og uden båndarm, borslibere, båndslibere, rørslibere og centerless slibemaskiner. Hertil kommer vores sortiment af hydrauliske rørbukker og cykloner til støvopsamling. 

5 års motorgaranti er standard når du køber et produkt af mærket ARBOGA.

Kontakt en af vore sælgere

Gå til vores kontaktside og find en sælger, der kan hjælpe dig i dit område. Vi står altid klar til at hjælpe og ser frem til at høre fra dig.

Kontakt OS SC luftfoto Brovst nyt
Godt håndværk der går i arv
Se Scantools præsentationsvideo.
Nyheder fra Scantool Group

Nyheder fra Scantool Group

Læs de seneste nyheder fra Scantool Group

Læs mere
Kommende messer

Kommende messer

Se hvilken messe Scantool Group er på næste gang

Læs mere