Produkt i FokusSpiralborslibemaskine med borslibeaggregat A & B. 

 ARBOGA BEPAB 308 er med dens solide konstruktion og kraftfulde motor den ideelle slibemaskine til dig der har brug for en kraftig industrislibemaskine, der kan klare de gængse opgaver, og som samtidig sikrer et godt arbejdsmiljø i det slibemaskinen både har et lavt mekanisk og elektrisk støjniveau. Spindelakslerne er nøjagtigt lejret med godt beskyttet støvtætte kuglelejer.

ARBOGA BEPAB 308 leveres komplet med to slibeskiver i lukket skærm med store justerbare øjenværn og borslibearme A & B, som sliber spiralbor fra ø6mm til ø45mm.

KRAFTIG MOTOR Slibemaskinens motor er viklet på vores egen fabrik i Brovst, Nordjylland, og derfor lover vi en kvalitetsmotor, der kan køre kontinuerligt uden behov for kølestop. Motoren er indkapslet i den kraftige støbejernskonstruktion, hvilket beskytter motoren mod ydre påvirkninger, og anvendes slibemaskinen efter de medsendte anvisninger, lover vi en maskine med en meget lang levetid. Dette er også årsagen til, at vi giver 5 års garanti på motoren.

BYGGET PÅ ERFARING ARBOGA har gennem mere end 90 år produceret slibemaskiner, og er kendt for at være pålidelige og kraftfulde konstruktion produceret af kvalitetsmaterialer. Alle slibemaskiner fra ARBOGA lever op til alle sikkerhedskrav iht. CE-mærkning og er derfor også udstyret med separat nødstop.

ARBOGA BEPAB 308 GIVER DIG - En effektiv og kraftfuld 1,5 HK-motor uden behov for kølestop. - En støjsvag og kraftig slibemaskine uden vibrationer. - Borslibearme A & B for spiralbor ø6-ø45mm - Velafbalancerede slibeskiver i lukkede slibeskærme med justbare gnistfang og øjenværn - Høj sikkerhed med separat nødstop iht. CE-reglementet. - 5 års motorgaranti

TILBEHØR
- Søjle
- Arbejdsbord med vandkop
- Koniske spindler
- Udsugning – separat eller indbygget
- Båndarm(e)
- Vinkelindstilligt slibeanlæg
- Borslibeaggregat
- Alternative spændingsmuligheder
- Polerskiver
- Polerpasta
- Slibeskiver
- Stålbørster