Har du
Har du brug for hjælp?

Bemærk: Vi har ikke direkte salg til private.

Ring til os, så hjælper vi dig med at finde din nærmeste forhandler.

Kundeservice:

Tlf: +45 98 23 60 88

Fax: +45 98 23 61 44

info@scantool-group.dk

 

Åbningstider:

Man-Tor: 8.00 - 16.15

Fre: 8.00 - 15.00

Arboga A/S
I mere end 90 år har vi produceret kraftige kvalitets slibe- og polermaskiner til industrien.

Arboga A/S
ARBOGA er kendt for sine kraftfulde kvalitetsslibe-og poleringsmaskiner produceret på vores fabrik i Brovst.

Nyheder fra Scantool Group
Læs de seneste nyheder fra Danmarks førende producent af slibemaskiner.

14/05/2019

Rekord stor ordre til Saudi Arabien

Scantool Group afsender historiens største enkeltordre! Vi har haft ekstra travlt de sidste par måneder hvilket blandt andet skyldes, at den største ordre i Scantools historie netop er blevet sendt afsted mod Saudi Arabien.
 

Besøg fra Saudi Arabien

Tilbage i marts måned havde vi besøg af repræsentanter fra hhv. Tieseng Arabia Co For Industrial Service, Al-Dafe Trading & Contracting, der er vores lokale samarbejdspartner, samt repræsentanter fra Saudi Grains Organization (SAGO), der har værksteder i hele Saudi Arabien.

Formålet med mødet var at præsentere de færdige maskiner inden de i sidste uge blev læsset på lastbiler og sendt til Aarhus Havn, hvorfra de bliver sejlet til Saudi Arabien.

 

Vores styrke blev vores fordel

Vi skiller os ud fra konkurrenterne på markedet, ved at være en producent og ikke et handelsselskab. Det giver os den fordel, at vi lettere kan imødekomme kunders specielle ønsker, hvilket blandt andet har været en af årsagerne til, at pilen pegede på os. Derudover er vores maskiner kendt for at være solide kvalitetsmaskiner til fornuftige priser.

Ordren lyder på 56 maskiner, heriblandt vores største pladebearbejdningsmaskiner i form af hydrauliske sakse, bukkemaskiner, drejebænke og motoriserede valser, men også vores velkendte og solide geardrevne søjleboremaskiner er på ordrelisten. Når de er pakket, fylder de 12 stk. 40 fods containere, så der har været pres på vores lagerkapacitet de sidste mange måneder.

Det kræver en del logistik at få så mange maskiner færdige og afsted på samme tid, men det har været et spændende projekt, og vi og vi ser frem til hvad fremtiden vil bringe på baggrund af denne ordre.